Imunogene

250 гр
9.64 лв. Единица 100 гр
Наличност: Наличен
24.10 лв.
12.10 лв.

Description

Хранителна добавка предназначена за изграждане на силна имунна система:

 

Витамин D е есенциален витамин известен като „витамина на слънчевата светлина“, поради синтеза, който се получава в кожата от слънчевата радиация. Има множество ползи за човешкия организъм сред които са: поддържане на костната структура, настроението, цялостното здравословно състояние и своите противоракови качества. Използва се суплементация и за регулиране на паратироидния хормон, поради директното подтискане на секрецията му. Регулира сърдечният ритъм.

Витамин С увеличава устойчивостта на инфекции. Участва в усвояването на желязото и контрола на холестерола. Има антихистаминове ефект. Участва в изграждането на здрави кръвоносни съдове, кости, коза, зъби, венци, хрущял и колаген. Противостресов ефект.

Цинкът участва в производството на над 80 хормона. Помага за образуването на ензими, които „позволяват“ протеините да станат „изграждащите блокове“ за нови клетки. Ефектите от цинка включват: заздравяването на рани, стимулиране на имунната система и плодовитостта. Цинкът възпрепятства репликацията на коронавирусите (които причиняват обикновената настинка), служи като профилактика срещу простуда или съкращава нейната продължителност.

 

Опаковка: 60 капс.

Модел: Immunostimulant