GAINER MUSCLE BUILDER 1,8KG + Creatine Monohydrate 500гр.

108,90 лв. 74,20 лв.
  • Марка: Applied Nutrition
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Gainer Muscle Builder е предназначен за хора, които изпитват затруднения с покачване на телесната маса. Гейнерът предлага висококалорична формула, състояща се от високи нива на протеини и въглехидрати. Това е с цел да се осигурят всички необходими хранителни вещаества, които са необходими на мускулите за развитие и възстановяване.

Опаковка: 1800 гр. (20 дози.)

 

Креатинът е молекула в енергийна система (креатин фосфат), която може незабавно да произведе енергия (АТФ) в подкрепа на клетъчната функция и това лежи в основата на подобреното представяне и невропротекторните свойства на креатина. Забележително безопасна за повечето хора и добре изследвана хранителна добавка.

Повечете изследвания използват „зареждащ протокол“ от 0.3 гр. на килограм телесно тегло за период от 5-7 дни, последван от 5 гр. креатин монохидрат дневно. „Зареждането“ се използва за по-бързо насищане на клетките с креатин, но подобно насищане може да бъде постигнато по-бавно с постоянна доза от 3-10 гр. креатин монохидрат за продължителен период от време. Повечето ползи от използването на креатин монохидрата идват след насищането на клетките. Креатинът не е високо разтворим във вода, така че използването на хладка до топла вода може да увеличи скоростта на разтваряне.

Опаковка: 500 гр.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!